Over mij

Hallo, mijn naam is

Filmklapper

Jemig, dat is saai! Je weet mijn naam, mijn leeftijd doet er niet toe. Zullen we dat anders doen? 10 willekeurige vragen, 10 antwoorden waar je heel veel of helemaal niks aan hebt, deal? Trek je big boy pants aan en zet jouw antwoorden in een reactie als je durft.

1. Hoe zou jij jouw boot noemen?

Mijn boot? Ik kan amper zwemmen! Maar als het dan toch moet, mag ik dan een mooie grote trimaran? Ik zou hem Flipper noemen. Flipper de trimaran.

2. Welk fictief personage kan het bloed onder je nagels vandaan halen?

Phieuw, dat zijn er wel een paar. Maar met stip op 1 staat Clara van Doctor Who. AARRGGGHHHH! Ik weet niet precies wat het is. Dat truttige? Dat onschuldige? Dat schijnheilige? Bloed! Nagels!

3. Wat komt voor jou het dichtste bij echte magie?

Het universum! Hoe meer we ervan te weten komen, hoe meer het lijkt dat het gewoon onmogelijk is dat zoiets als ons universum bestaat. Telkens als de fysici iets weten te verklaren, duikt er weer iets nieuws op. Binnen de wereld van de kosmologie bestaat zoiets als feiten niet. Wat vandaag waar is, kan morgen alweer ontkracht zijn. Dat is pas echte magie.

4. Welke quote hoor of zie je wel vaker die echt bullshit is?

“Ik ben niet verantwoordelijk voor hoe jij mijn woorden interpreteert.” En dat wordt meestal gezegd door de trollen en de hufters van internet. Ze wijzen elke verantwoordelijkheid voor hun eigen online braaksel op voorhand al af. Ik noem jou een linkse hoer die plat geneukt moet worden maaaar hey, ik ben niet verantwoordelijk voor hoe jij mijn woorden interpreteert.

5. Wat is de domste manier waarop je ooit serieus gewond bent geraakt?

Oké. Dus. Tja. Ik huppelde op blote voeten in de ochtend langs de keukentafel om mijn lieffie een zoen te geven. Er stond een stoel iets te ver naar links en ik klapte er vol met mijn rechter kleine teentje tegenaan. Ik heb gebruld als een speenvarken! De huisartsenpost kwam eraan te pas. Mijn kleine teentje bleek flink gekneusd. Ik heb een week of 2 met pijn gelopen en daarna nog een dikke maand met een opvallend rode kleine teen.

6. Wat is het meest idiote ding waar je ooit in geloofd hebt?

Ik moet door het stof voor deze vraag. Ooit zakte ik tot aan mijn oogbollen weg in de alternatieve wereld. Ik geloofde op een bepaald moment echt dat een medium een foto kon lezen en kon vertellen waar de verdwenen kat van mijn vrienden was. Ik heb er daarvoor zelfs betaald.

7. Wat zou je liever doen: de rest van je leven alleen blijven of voortdurend omringd worden door vervelende mensen?

HA! Die is makkelijk! Alleen, alleen, alleen. Ik ben een INTJ. Voor mij is alleen zijn een opluchting. Geef mij een kat als gezelschap en de hele wereldbevolking mag van mij morgen dood omvallen. Ow, behalve mijn E. Mijn E. moet blijven. Zonder mijn E ben ik niet alleen maar eenzaam. En eenzaam is niet leuk.

8. Als de zombie apocalyps voorbij is, wat wordt jouw werk dan?

Die weet ik! Die weet ik! Ik ga kleding haken en weven. Dat zijn nu nutteloze talenten maar wat mij betreft moet ieder kind zulke nutteloze talenten leren. Je hoeft maar één basis skill te kennen om te kunnen overleven in een wereld die 400 jaar terug gegooid wordt in de tijd. In iedere school zou naast computerles ook les in oude ambachten gegeven moeten worden.

9. Als je de macht had om mensen te vervloeken, wat zou die vloek dan zijn?

Stik! Maar één vloek? Denk, denk, denk. Ik zou ze vervloeken met positiviteit. Ze zouden alleen maar positieve dingen kunnen zeggen over iemand, alleen maar positieve daden kunnen verrichten. Doen ze dat niet dan komt er geen geluid uit hun mond en kunnen ze niet bewegen.

Hoe ziet jouw perfecte vakantie eruit?

Zon, zee, strand. Palmbomen en maagdelijk wit zand. Gratis eten en drinken geserveerd door volwassen eye candy. En als dat niet kan graag een retourtje naar Mars.

 

zon zee strand