Al de boeken

In lijn met de uitspraak dat je bang moet zijn voor de man (of vrouw) die maar één boek leest. Als je er bij stilstaat een huiveringwekkende gedachte. Wie slechts één boek leest, moet wel erg nauwe gedachten denken. Datzelfde geldt ook voor één televisieprogramma, één soort twitteraars, één socialmedia-account, etc.

Je bent het resultaat van al de boeken die je leest. Lezen leert je denken, daar ben ik van overtuigd.

Ik had even een gesprek met tweep @marijkedentz . Ze leest een biografie van Sophia Loren en verontschuldigt zich enigszins dat het geen literatuur is. We zijn het al snel eens dat dat totaal niet boeit.

Het moet fijn lezen zijn. Punt. En je moet er ergens blij van worden. Blij omdat het grappig is. Blij omdat je weer iets geleerd hebt. En je moet je vooral niet laten tegenhouden in keuze en hoeveelheid van boeken. Blijf lezen! Of het stripboeken of Kafka-romans zijn, geniet ervan, blijf lezen en blijf groeien!

Je bent het resultaat van al de boeken die je leest!

aldeboeken-een

ACVG

Hallo lezer die mij volgde naar het einde van deze blogpost! Ik ben benieuwd wat je ervan vindt. Je kan hier slechts 30 dagen reageren. Daarna nog vragen of opmerkingen? Klik op Contact!
ACVG

Latest posts by ACVG (see all)