Blog challenge dag 27/30: Geweldig

Schrijf over iets dat GEWELDIG goed gaat op dit moment

Op dit moment gaat er niets GEWELDIG goed.

Even goed lezen wat er staat. 🙂 Want nee, ik ben niet negatief. Ik gebruik mijn woordjes goed.

Op dit moment gaat er niets GEWELDIG goed. Op dit moment kabbelt het leven een beetje en dat is wel prima zo. Het leven gaat in pieken en dalen en behalve op het financiële vlak heb ik op dit moment geen dalen.

Ee en ik vieren binnenkort dat we 5 jaar samenwonen en nog geen messen op elkaars keel gezet hebben. 😉 Geloof me, verbaal of fysiek, het gebeurt vaak genoeg! Maar niet in dit huishouden. In de afgelopen 5 jaar hebben we nog maar 1 of 2 keer knallende ruzie gehad. En dan nog, knallen van mijn kant. Ee knalt nooit. Die zwijgt en gaat iets anders doen. Ik knal.

Met de liefde gaat het dus goed. Met de gezondheid kan het beter. Maar ik hoop dat het dieet daar -ik ben nog maar 2 weken bezig- op langere termijn wat in kan helpen. Ik ben tenslotte ook geen 18 meer. Het lichaam takelt af met ouder worden en daar doet geen gifmenger op deze planeet iets tegen. Qua gezondheid gaat het niet GEWELDIG goed maar ik heb niets te klagen, zoals lees ik via Facebook. Heel wat mensen van mijn leeftijd moeten harder vechten.

Mijn ouders leven nog allebei. Mijn favoriete tante is er nog. Mijn schoonouders zijn aardig. Ik heb wol om te haken, boeken om te lezen, eten om te leven, een liefdevol dak boven mijn hoofd. Al met al gaat het dus redelijk goed. Niet GEWELDIG goed, maar dat hoeft niet altijd zo te zijn, toch?

Dat GEWELDIG goed hou ik voor enkele zeldzame momenten waarvan ik meestal in mijn eentje mateloos geniet en waar ik dankbaar voor ben wanneer het weer voorbij is. 🙂

Zit er iets GEWELDIG in het leven medeblogger Bianca op dit moment? Surf naar biancamagielse.nl.

ACVG

Hallo lezer die mij volgde naar het einde van deze blogpost! Ik ben benieuwd wat je ervan vindt. Je kan hier slechts 30 dagen reageren. Daarna nog vragen of opmerkingen? Klik op Contact!
ACVG

Latest posts by ACVG (see all)