Blog challenge dag 28/30: hardop lachen

Noem 5 dingen waarvan je hardop lachen moet

OMG, 5 maar? Dat red ik nooit!

Ik mag zo graag lachen! 😀

Oké, met stip op 1: Ee! 😀

Nee, serieus! Mijn Ee maakt mij dagelijks aan het lachen. Dat is ook de reden dat ik zo hard voor hem gevallen ben. Omdat we dagelijks elkaar kunnen plagen en dagelijks lachen en dagelijks humor zien in alles. Ik kan niet boos blijven als Ee probeert mij aan het lachen te maken. Ik giechel, ik grijns, ik gier het uit. 😀

Maar dan, die andere 4 dingen…

Poei maakt mij wel eens aan het lachen met haar gekke fratsen. Ze is een volwassen kat maar zoals elke kat betaamt, kan ze soms helemaal uit haar bol gaan om dwaze dingen die alleen zij ziet. 😀

Twitter maakt me soms keihard aan het lachen. Op Twitter mag je gemeen, sarcastisch, ironisch of ronduit hilarisch zijn. Ik moet soms zo hard lachen om die malle tweets en twitteraars. Vreemd genoeg lach ik zelden hardop om de standaard grapjes. Of ik lach om scherpe observaties of om domheid die aan alle grenzen voorbij gaat. 😀

Televisieprogramma’s maken mij ook aan het lachen. Zo sproeide ik 2 dagen geleden de thee door de woonkamer toen ik naar “Impastor” seizoen1 aflevering 3 zat te kijken. Ik had tranen in de ogen. Ik denk er nu aan terug en ik moet alweer een *proest* onderdrukken. 😀

Ik ben fan van Herman Finkers en Lenette van Dongen – die we volgend jaar weer in het lokale theatertje gaan bekijken; u mag jaloers zijn. Zij krijgen me ook hardop aan het lachen. Evenals Hans Liberg en recentelijk ontdekte Belgisch cabaretier Phillippe Geubels. 😀

Maar ik lach tegenwoordig vooral heel veel om mezelf. Ja, ook hardop lachen om mezelf durf ik. 😀

via GIPHY

Waar zou medeblogger Bianca hardop om moeten lachen? Surf naar biancamagielse.nl.

ACVG

Hallo lezer die mij volgde naar het einde van deze blogpost! Ik ben benieuwd wat je ervan vindt. Je kan hier slechts 30 dagen reageren. Daarna nog vragen of opmerkingen? Klik op Contact!
ACVG

Latest posts by ACVG (see all)

2 Comments

 1. Avatar
  Ee
  28 oktober 2016

  Ik dacht dat je voor mijn sjimmelveet viel?? 😆😆

 2. Avatar
  Ee
  30 oktober 2016

  Herstel: SjimmelFeet! 😜

Reacties Gesloten