Blog challenge dag 29/30: Doelen

Wat zijn je doelen voor de komende 30 dagen?

Wel, niet bloggen, dat weet ik nu al!

Doel1: Niet. Bloggen.

Ik ben even ‘blogmoe‘. Kan dat? Mag dat? Oké, ik geef toe, ik zal waarschijnlijk nog wel een blogje of wat in de mouw hebben. Tenminste als ik die aap er eerst uitgejaagd krijg. Maar geen 30 blogberichten meer in de komende 30 dagen! Nope, no way, da ga nie gebeure nie!

In plaats daarvan wil ik de komende maand de websitestatistieken bekijken en analyseren. Hoeveel extra bezoekers heeft deze blogsessie opgeleverd? Waar komen de lezers binnen en waar vertrekken ze weer? Op welke zoekwoorden wordt deze site deze maand gevonden vergeleken met vorige maand? Hoe sterk dalen de cijfers wanneer ik niet blog?

Nog een doel is verder werken aan het e-boek over bloggen, ‘blog challenges’ en schrijven. Nu ik de uitdaging bijna afgerond heb, wil ik via het e-boek meegeven wat mijn ervaring is. Ik hoop dat ik Bianca, die samen met mij deze uitdaging gedaan heeft vanuit een heel ander perspectief (zij is geen schrijver en was als blogger een beetje uitgeblust), kan porren tot een interview en bijdrage aan het e-boek.

Een derde doel is een nieuwe blog challenge starten in januari. Dit wordt een zakelijke blog challenge. En daarvoor zal ik tijd nodig hebben om mijn zakelijke netwerk op LinkedIn elke dag weer te porren. Die zijn niet zo happig als het op schrijven en keihard werken aankomt. *grijns* #ikookvanjullie Ik wil de zakelijke blog challenge, alleen of met anderen, via LinkedIn Pulse laten lopen. Wanneer je de optie “Artikel schrijven” naast “foto uploaden” hebt staan, kan je meedoen. Ow, LinkedIn Pulse, dat is bloggen via LinkedIn. Erg goed voor de seo en zo.

Volgend doel: nog meer gebruik maken van Twitter en LinkedIn hashtags om opdrachten te vinden en binnenhalen. Financieel ben ik door mijn reserves heen. Ik kan geen (dure) lidmaatschappen van schrijversnetwerken of freelancewebsites betalen. Dan moet het op de ‘moeilijke’ manier. Toch, mocht je horen van iemand die een goede schrijver of redacteur nodig heeft, laat mijn naam vallen. Freeelance of dienstverband, ik vind beide prima. Beetje afstand hoeft geen bezwaar te zijn.

En mijn laatste doel is te genieten van mijn favoriete herfstmaand en alvast uit te kijken naar Kerst en winter. Ik ben jarig in november én vier een jubileum samen met Ee in november. Mijn allergrootste wens, sinds ik klein was, is te kunnen barbecueën op mijn verjaardag. Een wens die nooit zou uitkomen dacht ik maar zoals het klimaat nu is, zou het zomaar op een dag kunnen….

Wat zal medeblogger Bianca de volgende 30 dagen gaan doen? Surf naar biancamagielse.nl.

 

ACVG

Hallo lezer die mij volgde naar het einde van deze blogpost! Ik ben benieuwd wat je ervan vindt. Je kan hier slechts 30 dagen reageren. Daarna nog vragen of opmerkingen? Klik op Contact!
ACVG

Latest posts by ACVG (see all)

één reactie

  1. Avatar
    30 oktober 2016

    Ik wil best wel een bijdrage leveren aan je E-book.

Reacties Gesloten