De hemel in brand

Op een gewone zaterdagavond zien EE en ik het binnenvallende licht veranderen van wit naar geel naar grijs en zo luiden we de nacht in. Echter niet vandaag, zaterdag 13 augustus 2016. Onthou die datum want dat is de dag dat in Winschoten heel even de hemel in brand stond en de halve stad alu-hoedjes op het hoofd drukte tegen een aanval van aliens.

We zagen in de woonkamer het licht veranderen van wit naar geel naar diep oranje. Ik repte me naar buiten en kreeg dit cadeau van Moeder Natuur. Het was voorbij in amper 5 minuten maar 1 minuut ligt nu voor eeuwig vast. Of, nouja, tot YouTube ophoudt te bestaan of mijn mobiel met me in het graf verdwijnt of de aliens komen. šŸ˜‰

 

ACVG

Hallo lezer die mij volgde naar het einde van deze blogpost! Ik ben benieuwd wat je ervan vindt. Je kan hier slechts 30 dagen reageren. Daarna nog vragen of opmerkingen? Klik op Contact!
ACVG

Latest posts by ACVG (see all)