De laatste blogpost

Want ik heb bijna vakantie! Over een klein half uur, tegen 12 uur vanmiddag, heb ik officieel 9 dagen vakantie!

Nou ja, 3 weken parttime vakantie waarvan 5 tot 7 dagen op een andere locatie in Nederland dus écht vakantie.

Maar wat verheug ik me op die 5 dagen!

Als je pas vakantie neemt in september, duurt augustus altijd zo idioot lang! Je ziet iedereen vertrekken en weer thuiskomen. Je hoort vakantieverhalen. Je ziet de zonnige én verzopen vakanties en jij…….werkt gewoon door. Arrggghhhhhh!

Toch heeft vakantie in september iets bijzonders. Wanneer iedereen weer mopperend aan het werk is en weer weg glipt in de routine van elke dag, heb jij nog plannen!

Een ander voordeel is dat de vakantie ineens goedkoper wordt.

Om niet te spreken over het feit dat je niet meer struikelt over de toeristen in hun lelijke korte broeken, wandelsandalen en hun kinderen met teveel energie en te kleine ijsjes.laatsteblogpost01

September is voor mij de mooiste vakantiemaand.

En het weer dan, Anja? Juli en augustus zijn toch de warmste maanden?

Zou je denken? Dat sprookje is al enkele jaren achterhaald, hoor. De mooiste maanden zijn juni en september geworden. Voorzomeren en nazomeren, dat is hot! Eh, vrij letterlijk. Wat dachten jullie van deze weersvoorspelling! Warm, zonnig, droog, vakantieweer. Ideaal voor twee veertigplussers die dichtbij de Noordzee vakantie gaan vieren!

Anja, Anja, wees toch voorzichtig! Inbrekers en zo! Sttttttttt!

Gelukkig hoeven we daar niet zo bang voor te zijn. Zoals elk jaar hebben we ook dit jaar een house sitter gevonden die voor het huis én onze poes Poei zal zorgen. Bovendien hebben we een goed camerasysteem sinds vorig jaar. Zelfs aan de andere kant van het land kunnen we meekijken in onze eigen achtertuin. 😉

Dit is dus mijn laatste blogpost…..voorlopig!

De fotocamera gaat mee op vakantie dus verwacht later blogberichten met foto’s! En na de vakantie ga ik aan de slag met de blog challenge. Genoeg te doen dus…..na de vakantie!

Tot gauw!

ACVG

Hallo lezer die mij volgde naar het einde van deze blogpost! Ik ben benieuwd wat je ervan vindt. Je kan hier slechts 30 dagen reageren. Daarna nog vragen of opmerkingen? Klik op Contact!
ACVG

Latest posts by ACVG (see all)