Domme praat

Inspireren is fijn. Maar soms zie ik beelden voorbij komen die alleen maar wrevel opwekken. Domme praat, noem ik het.

dommepraat

Ik zie mensen dit delen en vraag me af: lees jij wel wat er staat?

“Ik weiger me te verontschuldigen voor het feit dat ik een bitch ben. Niemand zei ooit sorry voor de shit de ze me gaven en het uitlokken van de bitch in mij.”

Domme praat. Typische domme praat van mensen die schijt lak hebben aan de wereld en altijd anderen de schuld geven van hun gedrag en wat hen ‘overkomt’.

Dit is trouwens ook de typische smoes die mishandelaars (mannen, vrouwen, kinderen en bejaarden) gebruiken om hun uitbarstingen te rechtvaardigen. Zij weet altijd op welke knop ze moet duwen om mij razend te krijgen. Al hij niet de hele tijd zulke dingen deed, zou ik niet zo pissig reageren.

Oneliners zijn gevaarlijke dingen, mensen. Deel ze niet zonder goed na te denken. Er starten meer ruzies door oneliners -of het nu een citaat is of een tweet of een paar woorden op een feestje- dan door echte problemen.

Laat dit soort domme praat niet jouw inspiratie zijn!

 

ACVG

Hallo lezer die mij volgde naar het einde van deze blogpost! Ik ben benieuwd wat je ervan vindt. Je kan hier slechts 30 dagen reageren. Daarna nog vragen of opmerkingen? Klik op Contact!
ACVG

Latest posts by ACVG (see all)