Druk druk druk

De oplettende lezer heeft gezien dat ik al 2 dagen niet meer geblogd heb.

Druk druk druk!

Twee weken geleden besloot ik dat mijn zakelijke website tekstbureauvanginneken.nl te vol en te druk was. Te druk en te vol stoort mij. Zodra de serie “Schrijven met…” afgelopen was, zou ik de website even grondig aanpakken.

Ik zit op een punt dat ik mijn zakelijke blog niet meer nodig heb om te bewijzen ‘dat ik het kan’. Dat zakelijke blog mag, wat mij betreft, evolueren van een nieuwsblog naar een blog waar je tips en trucs kan vinden zodat je lekker zelf aan de slag kan met stukjes schrijven of redigeren, afbeeldingen bewerken, en andere problemen oplossen die ruim binnen de wereld van een contentbeheerder vallen.

Zes dagen geleden liep de serie “Schrijven met…” af en stond mijn besluit nog steeds rotsvast….uhm…vast.

Afgelopen maandag maakte ik alvast op papier een plan voor de opruimactie op de website en liep vast in de immense hoeveelheid blogberichten die op de site stonden. Meer dan 500! Hoe moest ik die zo ordenen dat anderen er iets aan hebben! De rest van de maandag verdween in een zoektocht naar het antwoord op die vraag.

Gisteren ging ik met de website aan de slag. Opschonen, opschonen, opschonen. De Samenvatting die ik voor LinkedIn geschreven had, paste ook mooi op Over Mij. En nog beter, gaf mij een duidelijke hint ala Phil Collins.

Do as I say, don’t do as I do. M.a.w. Ik moest wat ik vertelde ook in de praktijk brengen. Delete, delete, delete!

Sjek, sjek, sjek, ik ging als een trein!

Eh, Anja, er blijven nogal wat wagons in het station staan wachten op een locomotief die ervandoor is.

Pardon? Oeps.

* Dit blog zit in een hoekje zielig te kijken omdat het echt geen aandacht krijgt.
* Facebook vroeg mij maandag smekend waarom ik al 18 dagen niet meer van me had laten horen op mijn community. Mijn publicatieschema zei: ingepland tot 30 juni. Facebook zei: seniele ouwe muts, vanaf de 11de staat er al niets meer.
* Het e-boek dat ik aan het schrijven ben leidt serieus aan bloedarmoede.
* Het zakelijk Facebookprofiel wacht al een tijdje zuchtend op een update.

Paniek peeuw peeuw! Druk druk druk!

Mijn to-do-lijst groeit en groeit. En toch moet ik keuzes maken, prioriteiten stellen. Prioriteit nummer 1: de zakelijke website. Ik ben dus nog even afwezig. Blijven jullie wel nog even bij me?

ACVG

Hallo lezer die mij volgde naar het einde van deze blogpost! Ik ben benieuwd wat je ervan vindt. Je kan hier slechts 30 dagen reageren. Daarna nog vragen of opmerkingen? Klik op Contact!
ACVG

Latest posts by ACVG (see all)