E-boek mochilatechniek

mochilatechniek cover

“Tassen haken: mochilatechniek – 10 unieke patronen met uitleg, voor beginners en gevorderden”

Auteur en ontwerper: Anja Van Ginneken

Formaat: PDF (e-boek)

Prijs: 7,95 euro

Betaalwijze: overschrijving

Levering: het betreft een e-boek in .pdf formaat. Na het invullen van onderstaand formulier krijgt de koper een geautomatiseerde e-mail toegestuurd met betalingsgegevens. Zodra de betaling ontvangen is, wordt het e-boek gemaild naar het door de koper opgegeven e-mailadres.

In dit e-boek vind je o.a. uitleg over het starten van een tas in mochilatechniek, een uitweg uit de vele, kleine valstrikken die het mochilahaken zo frustrerend kunnen maken, links naar instructievideo’s voor koorden en schouderbanden en 10 patronen met specifieke uitleg en hulp per patroon.

Elke bestelling van het e-boek draagt financieel bij aan het realiseren van een gedrukte versie van dit e-boek. De gedrukte versie zal geen kopie worden van het e-boek maar een verbetering.

Het invullen van dit formulier is geen verplichting tot kopen van het e-boek. Pas wanneer de betaling ontvangen is, is er sprake van een koopovereenkomst.

Al je gegevens worden met strikte privacy behandeld. Ze worden in een database geplaatst die alleen maar als doel heeft bestelling en facturatie goed te laten verlopen. Wanneer je akkoord gaat met de bestelling, ga je ook akkoord met het opnemen van je gegevens in de database. Deze gegevens zullen nooit verkocht worden aan of gedeeld worden met derden.

Door akkoord te gaan geef je aan bovenstaande informatie gelezen te hebben en het e-boek te willen bestellen.