Een verse start?

Mea culpa.

Ik heb al maanden niets meer geschreven voor dit blog.

Mea culpa.

O, nee, niet schrikken! Er is niets ernstigs aan de hand! Met E. gaat het goed. Hij is vandaag weer begonnen met werken. 1 uurtje per dag voorlopig maar het begin is er.

Mea culpa.

Nee, de schuld ligt bij mij. Het lukt me niet meer. Ik heb een ontzettend grote writer’s block. Er dwarrelen prachtige verhalen door mijn hoofd. Maar zoals herfstbladeren vandaag prachtig vallen en morgen liggen te rotten, zo rotten ook mijn verhalen in stilte weg. Diverse keren start ik een blogpost en meer dan 3 of 4 zinnige zinnen komen er niet uit. Daarna wordt het clichématig geleuter, geforceerd door het idee dat ik meer dan 3 of 4 zinnen moét schrijven.

Ik probeerde het met een verse blogchallenge.

Het idee was goed maar de uitvoering strandde nog voor er een letter op papier stond.

Writer’s block!

Op Twitter heb ik nooit writer’s block. Regelmatig een block, jazeker, maar nooit wanneer ik tik tik tik en send doe. Gelukkig heb ik wel wat leuke, grappige, inspirerende tweets verzameld de afgelopen maanden. Dus collages komen er heel snel weer aan. Misschien maak ik er wel een collageweek van!

En daarna?

Daarna microbloggen?

Super korte blogberichten van 3 of 4 zinnen?

Elk verse start moet tenslotte beginnen met die eerste stap.

ACVG

Hallo lezer die mij volgde naar het einde van deze blogpost! Ik ben benieuwd wat je ervan vindt. Je kan hier slechts 30 dagen reageren. Daarna nog vragen of opmerkingen? Klik op Contact!
ACVG

Latest posts by ACVG (see all)