Mochila wayuu: gratis patronen (2)

De volgende 4 gratis mochila Wayuu patronen van katten zijn gebaseerd op art prints en schilderijen. Ik claim enkel copyright op het haakpatroon zelf. Op dit moment weet ik niet wie de originele artiesten zijn. Als jij het wel weet, mail je me dan zodat ik de informatie kan toevoegen?
Kom je een patroon tegen dat je verwijderd wil hebben uit deze blogpost, mail me dan op mochilatasnl[at]gmail.com.

“Tassen haken: mochilatechniek”, 10 unieke patronen met uitleg en tips, nu te koop als boek en e-boek. Surf naar mochilatechniek.nl en bestel jouw exemplaar!

These 4 free mochila Wayuu patterns of cats are based on art prints and paintings. I only claim copyright on the crochet patterns. As this point I do not know who the original artists are. If you do, could you email me so I can add this information?
Did you come across a pattern you do not want in this blogpost, please let me know via mochilatasnl[at]gmail.com.

Katten Bodem 25 rondes

Een klassieke bodem. Wijzig de kleuren zoals jij dat wil.
A classic bottom. Adjust the colors as you see fit.

mochila wayuu gratis

Katten Varen

100 steken breed x 48 rondes hoog (100 stitches wide x 48 rounds high)

mochila wayuu

Katten Familiefoto

100 steken breed x 46 rondes hoog (100 stitches wide x 46 rounds high)

mochila wayuu

Katten Zomeravond

100 steken breed x 48 rondes hoog (100 stitches wide x 48 rounds high)

Mochila Wayuu

Katten Spiegel

100 steken breed x 48 rondes hoog (100 stitches wide x 48 rounds high)

Mochila wayuu

ACVG

Hallo lezer die mij volgde naar het einde van deze blogpost! Ik ben benieuwd wat je ervan vindt. Je kan hier slechts 30 dagen reageren. Daarna nog vragen of opmerkingen? Klik op Contact!
ACVG

Latest posts by ACVG (see all)