Steun, gun, inspireer en blog, zegt Elja

Dit nieuwe oude -of is het oude nieuwe?- blog is het gevolg van inspiratie opdoen bij Elja Daae, trainer zakelijk bloggen, socialmediaspreker, auteur en e-coach.

Ik bewonder Elja. Ik bewonder haar om de schijnbaar moeiteloze manier waarop ze schrijft én het feit dat ze het elke dag doet.

Elke dag! Het duizelt me als ik daaraan denk.

Zij publiceert dus elke dag op haar site en op Google+ een blogbericht uit haar dagelijkse leven. Dat doen heel wat mensen natuurlijk. Maar voor “heel wat mensen” is bloggen geen beroep en een persoonlijk blog geen manier om een zakelijke site invulling te geven.

Elja is niet “heel wat mensen”.

Elke dag bloggen……ik moet er niet aan denken! Toch denk ik eraan. Al langer dan vandaag.

Ik heb een persoonlijke site met blogoptie die niet gebruikt wordt. Doodzonde, toch? Maar wat zet ik er dan neer?

Met die vraag kwel ik mezelf al een jaar of 3. Daarvoor was dit een site met een algemeen blog over populaire wetenschap. Die berichten zijn echter allemaal in de gapende muil van het oneindige web verdwenen.

Elja weet het. Elja blogt elke dag. En Elja geeft tips hoe je dat kan volhouden.

Dus ik ga een poging wagen. Elke dag. De druk is hoog. Het zweet zal stromen. Je woorden zijn de spiegel van je persoonlijkheid.

 

ACVG

ACVG

Hallo lezer die mij volgde naar het einde van deze blogpost! Ik ben benieuwd wat je ervan vindt. Je kan hier slechts 30 dagen reageren. Daarna nog vragen of opmerkingen? Klik op Contact!
ACVG

Latest posts by ACVG (see all)

één reactie

  1. Avatar
    28 februari 2016

    Wooohooo! Gogogogo!

Reacties Gesloten