Twitter likes bewaren

Ik heb een haat-liefdeverhouding met de Twitter likes, de nu wel bekende hartjes.

Twitter hoorde tweeps massaal roepen dat ze likes wilden zoals op Facebook. Geen probleem, dacht Twitter, we maken van een ster een hart. Tadaaaaaa!

Ik ben er niet helemaal blij mee. Ik gebruikte mijn favorieten -Het sterretje, weet je nog?- vroeger nooit om een like te geven, ook al hoorde ik al jaren dat anderen dat wel deden. Mijn favorieten waren echt favorieten. Tweets die ik wilde bewaren omdat ze nuttig waren of te mooi om kwijt te raken.

Ik viel echter al snel in de hartjesval en gebruik nu het like hart net zo hard als elk ander. Met als gevolg dat mijn like kolom -Ik gebruik Tweetdeck- na 2 a 3 weken overvol staat en compleet geleegd moet worden. Poef, weg zijn ook de zeldzame waardevolle tweets die ik wel wilde bewaren.

Daarom heb ik besloten om de paar weken een blogpost te wijden aan deze tweets. Ik sla ze op, maak er wat moois van en deel ze met jullie. Laat je me weten of er een favoriet van jullie tussen zit? 🙂

[ Klik om te vergroten ]

Collagetweets01

ACVG

Hallo lezer die mij volgde naar het einde van deze blogpost! Ik ben benieuwd wat je ervan vindt. Je kan hier slechts 30 dagen reageren. Daarna nog vragen of opmerkingen? Klik op Contact!
ACVG

Latest posts by ACVG (see all)