Verhalen in mijn hoofd

Elke dag bloggen. Inmiddels doe ik het 14 dagen en het lukt aardig. Echt elke dag lukt me niet. Niet bij gebrek aan onderwerp maar bij gebrek aan gelegenheid.

Een kleine angst was dat elke dag bloggen wellicht een te grote opgave zou zijn voor iemand die thuiswerkt, weinig buiten komt, introvert is en meer geniet van de stilte in het bos dan van de drukte in de stad. Die angst is ongegrond gebleken. Tot nu toe drijft er elke dag weer een verhaal door mijn hoofd. Ik doe iets, ik zie iets, ik lees iets en meteen denk ik: daar kan ik over schrijven. Leuk!

Eh.
Ja.
Leuk.
Als het bij 1 verhaal zou blijven. Maar die roze massa van mij staat zelden stil. Eén dag kan wel 5 verhalen opleveren! Goeroe Elja (met een knipoog, Elja!) heeft mij nog niet verteld hoe je die knop omzet en die verhalenmachine stopzet.

Nee, niet stopzet. Want ik wil wel dat ene verhaal per dag schrijven. Ik moet nog leren hoe ik mijn verhalenbrij kan tunnelen van vijf ideeën naar 1 blogbericht. Maar ik kom er wel. Zo berisp ik mezelf dat dit een persoonlijk blog moet zijn dus als ik iets wil delen, moet dat persoonlijk belangrijk zijn. Goede filter, lijkt me zo.

En jullie moeten het willen lezen. Maar men fluistert in mijn oortje dat dat wel goed zit. 🙂

ACVG

Hallo lezer die mij volgde naar het einde van deze blogpost! Ik ben benieuwd wat je ervan vindt. Je kan hier slechts 30 dagen reageren. Daarna nog vragen of opmerkingen? Klik op Contact!
ACVG

Latest posts by ACVG (see all)