Vis op het menu

Ik werk van 8 tot 12 in de ochtend plus een uurtje of 2 in de avond. Mijn middagen zijn voor mij.

Hetgeen erop neerkomt dat ik in de middag stofzuig, dweil, afwas, veeg, lap, boodschappen doe, kook en me erger aan de kat die constant wil knuffelen of eten nodig heeft.

Soms is er echter tijd over om een leuk haakproject op te pakken. Ik had wat fel oranje wol liggen en het perfecte beest kwam ‘toevallig’ voorbij. Deze vis is gemaakt van een haakpatroon dat “african flower” heet. Vier-, vijf-, zes- en zevenhoeken worden apart gehaakt maar vormen samen een dier zoals een uil, een nijlpaard, een giraffe of een poes.

Voila, het resultaat! Een african flower fish. You like? šŸ˜‰

1233

 

ACVG

Hallo lezer die mij volgde naar het einde van deze blogpost! Ik ben benieuwd wat je ervan vindt. Je kan hier slechts 30 dagen reageren. Daarna nog vragen of opmerkingen? Klik op Contact!
ACVG

Latest posts by ACVG (see all)