Weekoverzicht 13-16

Zeg het een keer met beelden in plaats van woorden. Een tip van blogster Bianca.

Mijn idee stelen, zei ze, tuurlijk mag dat. Het is tenslotte niet mijn idee.

Dit wordt het eerste weekoverzicht van mijn week met persoonlijke foto’s. Hey, misschien vind ik het wel zo leuk, dat ik het ook maak voor mijn vakblog. šŸ˜‰

Weekoverzicht-13-16

Op paasmaandag toerden we van Winschoten naar Roden voor een bezoek aan Vrijbuiter. Van de storm die de kust teisterde, merkten we weinig. Slechts een heftige hoosbui vergezelde ons op de heenweg. Op de terugweg werden we getrakteerd op strakblauwe luchten met echte ‘zeewolken’. Dinsdag leek een saaie dag tot de hemel grauw werd en plots een machtige hagelbui op Winschoten neerstortte. De straten waren wit in seconden en Poei kwam gillend naar binnen gerend. Op woensdag trok ik in de bijkeuken de la met wintergoed open en dacht meteen: klaar mee! Al het wintergoed: sjaals, handschoenen, mutsen, ligt nu weer in de slaapkamer in de ‘winterkast’. Op donderdag ging ik naar Action voor een rasp en werd verleid door geinige solar verlichting. Onweerstaanbaar! Zo kitscherig die uil dat hij leuk is. Op vrijdag was het 1 april. Ik had me half maart ingeschreven voor de Facebookgroep van mensen die op 1 april naar een tropisch eiland zouden vertrekken. Zo werd 1 april toch leuk. Op zaterdag was er prachtig weer voorspeld. Dus de hogedrukreiniger kwam weer tevoorschijn. De terrassen zijn weer fris en schoon en klaar voor een warme zomer. Ee zat tot aan de oren onder de viezigheid. En vanmorgen, zondag, besloot ik na een gesprek met kennis Suzanne en flink wat googlewerk, twee van mijn orchideetjes -deze dames zijn niet zo groot- te ontdoen van hun potten met orchideeĆ«naarde en hen een hangplekje te geven zoals ze in de natuur ook hebben. Afwachten hoe het ze bevalt.

Op naar week 14!

ACVG

Hallo lezer die mij volgde naar het einde van deze blogpost! Ik ben benieuwd wat je ervan vindt. Je kan hier slechts 30 dagen reageren. Daarna nog vragen of opmerkingen? Klik op Contact!
ACVG

Latest posts by ACVG (see all)