Weekoverzicht 15-2016

Weekoverzicht-15-2016

Ik hoorde van mijn schoonouders dat Winschotens meest beruchte lantaarnpaal wederom het slachtoffer was van zowel een aanrijding als vandalisme. Op maandag ging ik zelf kijken. Geen enkele lantaarnpaal krijgt het zo vaak te verduren of wordt zo vaak vervangen. Waarom de gemeente de situatie niet aanpast? Geen idee. Op dinsdag scheen de zon zo lekker. Ik liep de woonkamer in en zag dat Poei gewoon haar eigen privé-zonnestraaltje gevonden had. Woensdag was al de 3de dag dat de nieuwe zonnelader buiten in het licht stond te laden. Maar echt laden doet het ding nog niet. Donderdag is boodschappendag. In de Jumbo kwam ik deze ramp die staat te wachten op een onoplettende voorbijganger. Wie leert die kinderen dat dit oké is? Op vrijdag begon ik aan een nieuwe klus: het redigeren van een Engelstalig boek over tennis en coachen. Zaterdag was dag 1 van een klusweekend. Ee timmert in zijn vrije tijd en vandaag begon hij aan een steigerhouten loungebank (waarover later meer). Hij timmert; ik schilder. Top team! Zondag was de dag dat het weer omsloeg. Een paar uurtjes zon maakt nog geen lente. De lucht was kraakhelder en stralend blauw maar de wind ijzig koud.

Op naar week 16!

ACVG

Hallo lezer die mij volgde naar het einde van deze blogpost! Ik ben benieuwd wat je ervan vindt. Je kan hier slechts 30 dagen reageren. Daarna nog vragen of opmerkingen? Klik op Contact!
ACVG

Latest posts by ACVG (see all)