Weekoverzicht 16-2016

Weekoverzicht-16-2016

Op maandag liep ik door de tuin en zag de zon schijnen op een forsythia in bloei stond waardoor ze zelf een zonnetje leek te worden. Hopelijk wordt binnenkort onze tuin aangepakt. Echter deze forsythia mag blijven. Op dinsdag keek ik omhoog in een strakblauwe lucht, hopend dat de blauwe regen snel haar knoppen laat barsten en een groen gordijn wordt. Of zal ze net als vorig jaar starten met lange trossen blauwe bloemen? Afwachten. Woensdag hoorde en zag ik een helikopter wel erg kort over het huis vliegen. Een gele traumaheli en hij landde op het kerkplein naast ons huis. Twee straten verder had een mevrouw haar auto in een gevel geramd. Ze werd zwaar gewond afgevoerd naar het UMCG, lazen we later. Ik hoop dat het goed gaat met haar. Donderdag had ik zin in bakken. Chocolat chip cookies werden het van het merk Homemade en ze waren overheerlijk. Ik wil een keer op zoek naar een goed recept en alle ingredi├źnten om ze helemaal zelf te maken. Vrijdag was de ideale dag om mijn nieuwe favoriete sokken te testen. Ik draag graag en veel zwart maar mijn sokken zijn nooit saai! Meestal heb ik op zaterdag aardig wat te doen maar deze zaterdag kon ik even relaxen. Ik maakte de laatste onderdelen voor een tochtolifant. Dat is een tochtrol in de vorm van een olifant. Zondag ging ik op avontuur met de trein. Een retourtje Winschoten-Franeker. Aangezien het OV hier in het Noorden waardeloos is, deed ik er op de heenreis 1 uur langer over dan met de auto en op de terugreis 1,5 uur langer. Volgende keer sla ik een aanbod om de auto te nemen niet meer af!

Wat zal week 17 mij brengen?

ACVG

Hallo lezer die mij volgde naar het einde van deze blogpost! Ik ben benieuwd wat je ervan vindt. Je kan hier slechts 30 dagen reageren. Daarna nog vragen of opmerkingen? Klik op Contact!
ACVG

Latest posts by ACVG (see all)