Weekoverzicht 17-2016

Weekoverzicht-17-2016

Op maandag sneeuwde het. Mijn moeder -340 km verder naar het zuiden- geloofde mijn tante niet tot zij haar de foto’s liet zien. Het hagelde en sneeuwde in Noord-Nederland. Op dinsdag, nog steeds de kou in de lucht, maak ik mezelf een enorme mok warme chocomel. Met slagroom. Heerlijk op koude dagen. Op woensdag wilde ik in diezelfde enorme mok -die ik recent van een lieve vriendin kreeg trouwens- een kop thee maken. Maar mijn theezeefje dat overal op past, viel bijna in de reuzenmok! Op donderdag begon ik een nieuwe boekenreeks, de avonturen van Sirintha Jax. Een echt goede science fiction serie die ik nu al kan aanbevelen. Op vrijdag zat ik me heel even te ergeren aan deze reclame. Wij vrouwen lijken wel een genetische misser als je ziet hoeveel pillen wij nodig hebben om door de dag te komen. Zaterdag kondigde de lente zich aan. Ik gooide lijf en leden op de nieuwe tuinbank in de zon en Poei zag meteen haar kans schoon om op schoot te klimmen. Op zondag gingen we eten bij de schoonouders en kreeg ik wel heel vreemde voorwerpen in de handen gedrukt -waarover komende dinsdag meer!

Week 18 heeft Ee vakantie en staan er flink wat daguitstapjes op het menu. Wat zal week 18 snel voorbij zijn!

ACVG

Hallo lezer die mij volgde naar het einde van deze blogpost! Ik ben benieuwd wat je ervan vindt. Je kan hier slechts 30 dagen reageren. Daarna nog vragen of opmerkingen? Klik op Contact!
ACVG

Latest posts by ACVG (see all)