Wees jezelf

Mijn inspiratie voor deze week is een infographic over personal branding, gemaakt naar aanleiding van de tips van experts in het vak die Navid Moazzez verzamelde.

Ik las de infographic en was verbaasd over het grote aantal keer dat “wees jezelf” terugkomt.

Wees jezelf. Doe je niet anders voor dan je bent. Blijf eerlijk en loop niet te faken. Je bent als ondernemer ook maar een mens met voor- en tegenspoed. Vertel het echte verhaal.

Ik ben zelf zo vaak op de vingers getikt.

Dat mag je niet zeggen, Anja. Dat is te persoonlijk.

Dat je het soms moeilijk hebt, willen je klanten niet horen, Anja.

De laatste druppel was Chris Klomp -wie kent hem niet- die mij en een collega naar het hoofd gooide dat we niet zo in 1910 moesten blijven hangen omdat we niet bereid waren onszelf als gorilla’s op de borst te slaan bij elke succesvolle toiletgang.

Ik denk dat dit blog ook ergens uit die frustratie geboren is. Ow ja, Elja was zeker de directe aanleiding maar de drang om te laten zien wie Anja als ondernemer Ć©n mens is, speelt zeker mee.

Mijn inspiratie voor deze week zal er hopelijk voor zorgen dat ik deze week nog dieper in mijn verhaal kan duiken en wat mij motiveert dit werk te doen. En als je jou daarbij ook inspireert, alleen maar mooier. šŸ™‚

 

inspiratie

ACVG

Hallo lezer die mij volgde naar het einde van deze blogpost! Ik ben benieuwd wat je ervan vindt. Je kan hier slechts 30 dagen reageren. Daarna nog vragen of opmerkingen? Klik op Contact!
ACVG

Latest posts by ACVG (see all)